Inloopavond ontwikkelingen Geleen centrum


Datum:  26-08-2017
DNA heeft er een gebruik van gemaakt om voorafgaande aan ontwikkelingen die het centrum van Geleen betreffen een inloopavond te organiseren voor bewoners en ondernemers in het Centrum. Aanstaande dinsdag is er weer een dergelijke inloopavond in De Kroon. De aanvang is 20.00 uur. Naast het feit dat DNA zelf een aantal thema s in wil brengen is er volop ruimte voor discussie en overleg over onderwerpen die men belangrijk vindt. 

De datum voor deze bijeenkomst is gekozen omdat er donderdag in de raadszaal om 19.30 uur een themasessie Actualisatie centrumplan Geleen plaats vindt. De raadsleden en commissieleden worden dan bijgepraat over de ontwikkelingen. DNA kan de informatie die op dinsdag wordt opgehaald dan wellicht meenemen of op een ander wijze onder de aandacht brengen. Deze bijeenkomst is openbaar. Overigens vindt er diezelfde avond om 18.30 uur een themasessie Onderzoek voorzieningenniveau schaatsen/zwemmen plaats. Eveneens in de raadszaal. 

namens Bestuur en fractie van DNA nodig ik u graag uit.

Math Nijsten, fractievoorzitter
0653114940


 

Rabobank Westelijke Mijnstreek: Dichtbij de kern Geleen


Datum:  12-03-2017

U kunt mij zomaar tegenkomen. In de bieb, de sportkantine, tijdens de wekelijkse kaartmiddag in het verzorgingshuis, op school. Eigenlijk overal waar u mij nodig kan hebben. Dus ook bij u thuis, u hoeft maar te bellen. Want ik ben er voor u en help u graag (met uw bankzaken).


Onder het motto dichtbij de kern start Rabobank Westelijke Mijnstreek met een proef in Geleen, om op een laagdrempelige en persoonlijke manier zichtbaar en aanwezig te zijn. Niet met een bankkantoor, maar met een bankmedewerker die daar is waar u hem nodig heeft. Om vragen te beantwoorden, te adviseren of u op weg te helpen om zelfstandig te bankieren. Eigenlijk met alle dagelijkse bankzaken waarvoor u normaal gesproken de bank zou bellen, mailen of bezoeken.

 

Ontmoet Rob

De komende twee maanden is Rob Haane, adviseur Dagelijkse Bankzaken, op verschillende plekken in Geleen aanwezig. U kunt een afspraak met hem maken, thuis of op het werk. Of hem gewoon even aanspreken tijdens toevallige ontmoetingen. Op verzoek van (zorg)instellingen, scholen en het verenigingsleven komt Rob ook graag langs op plaatsen waar mensen samenkomen. Bijvoorbeeld tijdens de kaartmiddag, pauzes in de kantine op school of op de sportclub. Waar u elkaar ook ontmoet, Rob helpt u graag met uw dagelijkse bankzaken, van betalen en sparen tot verzekeren en lenen.

 

Dichtbij u

Door op deze manier dichtbij de kern te zijn, speelt Rabobank Westelijke Mijnstreek in op de behoeften van haar klanten om als bank dichterbij te zijn. De Rabobank heeft in de voorbije jaren hard gewerkt aan het verbeteren en verbreden van haar virtuele dienstverlening. Klanten kunnen tegenwoordig snel en veilig online bankzaken regelen, waar en wanneer het uitkomt. Maar het persoonlijke contact dat hierdoor meer op afstand is gekomen, wordt door sommige klanten als een gemis ervaren. Met name door mensen voor wie het minder vanzelfsprekend of makkelijk is online bankzaken te regelen. De bank onderzoekt nu of de aanwezigheid van een bankmedewerker in de kern het verschil kan maken. En welke eventuele andere behoeften er leven bij klanten en in de kern. Zodat de bank haar dienstverlening daar (waar mogelijk) nog gerichter af kan stemmen op de wensen van de klant. 

 

Hoe bereikt u Rob?

Heeft u vragen over uw dagelijkse bankzaken en wilt u dit met Rob bespreken? Hij is direct bereikbaar via het telefoonnummer 06 5109 56 46 Heeft u vragen over de proef Dichtbij de kern Geleen of wilt u bespreken of Rob ook op uw ontmoetingsplaats aanwezig kan zijn? Neem dan contact op met Anouk Klinkers, manager Particulieren via het telefoonnummer 046 442 9 513.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgende

© 2012 Wijkplatform Geleen Centrum     Webontwikkeling: Mick Design